Arsa Parsel Sorgulama | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:19

Ada Parsel Pafta Sorgulama

Üzerinize kayıtlı tapu bilgilerinize ulaşılabilirsiniz. Buradan gayrimenkullerinizin tüm bilgilerine ve harita üzerindeki konumlarına erişebilirsiniz.

Ada Parsel Pafta Sorgulama
Son Güncelleme :

13 Nisan 2017 - 23:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/internet-uzerinden-ada-parsel-pafta-sorgulamalari/362/" title="facebook">

Parsel pafta sorgulamaları e-Devlet ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün internet sayfasından yapabilirsiniz.

Ada ve parsel sorgulamalarınızı belediyelerin harita kadastro ve imar uygulama birimlerine gitmenize hiç gerek kalmadan, siz de ada, parsel, pafta sorgulama bilgilerinizi  girerek internet üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

 

 

 

Ada Parsel pafta sorgulama hizmetine Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün (TKGM) veya  e-devlet üzerinden ulaşabilirsiniz. Ada parsel pafta sorgulamaları TKGM’  nin internet sayfasına girerek tapu kayıtlarınızdaki bilgilerinizi girerek gerçekleştirebilir.

E-Devlet üzerinden yapılan işlemlerdeyse ise sizin kayıtlı tapu bilgilerinize ulaşılabilirsiniz. Buradan gayrimenkullerinizin tüm bilgilerine ve harita üzerindeki konumlarına erişebilirsiniz.

TKGM sorgulama sayfasında bulunan il, ilçe, mahalle, ada, parsel bilgilerini girerek istediğiniz yeri harita üzerinde görüp parsel pafta bilgilerini öğrenebilirsiniz. Coğrafi olarak enlem ve boylam bilgileriyle de sorgulama yapabilirsiniz. TKGM üzerinde bulunan sorgulama seçeneklerinden adres girerek direk arsa veya arazinin olduğu konuma gidip sorgulama da yapabilirsiniz.

Parsel Sorgulamak İçin Tıklayınız