2020 yılında Büyükşehir’den 683 bin kişilik yemek yardımı
Spor
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
28.12.2020 - 12:30, Güncelleme:
27.08.2021 - 19:24 2559+ kez okundu.
2020 yılında Büyükşehir’den 683 bin kişilik yemek yardımı
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MERKEZ VE ALANYA’DA HİZMET VEREN AŞEVLERİ İLE 2020 YILINDA TOPLAM 683 BİN 748 KİŞİLİK SICAK YEMEK YARDIMINDA BULUNDU.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve Alanya’da hizmet veren aşevleri ile 2020 yılında toplam 683 bin 748 kişilik sıcak yemek yardımında bulundu. Aşevi, yıl içerisinde Elazığ ve İzmir deprem bölgelerinden, sağlık çalışanları ve evsizlere kadar binlerce vatandaşa sıcak yemek yardımı yaparak gönüllere dokundu.Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca sosyo-ekonomik yönden ihtiyaç sahibi, yemek yapamayacak durumda olanlar, engelli bireyler, yatalak ve toplumdaki dezavantajlı gruplara aşevleri ile sıcak yemek yardımlarını sürdürdü.Günlük bin 550 kişilik yemekAntalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Duraliler’de bulunan Merkez Aşevi ile Alanya Aşevi 2020 yılında toplam 683 bin 748 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Gıda mühendisleri kontrolünde aşevinde pişen yemekler ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırıldı. Aşevlerinden günlük ortalama 1550 kişilik sıcak yemek desteği veriliyor.Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi de 24 Ocak’ta Elazığ’da ve 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen depremlerin ardından afet bölgelerinde hizmet vererek depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yaptı. 5 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevi afet bölgelerinde vatandaşlara sıcak yemek çıkardı.Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde sağlık çalışanlarını da unutmadı. Aşevinde hazırlanan aşureler, pandemi nedeniyle gece gündüz büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına ikram edildi. Muharrem ayında sağlık çalışanlarına 7 bin kişilik aşure ulaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin kış aylarında yaşamlarını sokakta sürdüren evsiz vatandaşları misafir ettiği Bimekan’a da aşevinden yemek yardımı yapmaya devam etti.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MERKEZ VE ALANYA’DA HİZMET VEREN AŞEVLERİ İLE 2020 YILINDA TOPLAM 683 BİN 748 KİŞİLİK SICAK YEMEK YARDIMINDA BULUNDU.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca sosyo-ekonomik yönden ihtiyaç sahibi, yemek yapamayacak durumda olanlar, engelli bireyler, yatalak ve toplumdaki dezavantajlı gruplara aşevleri ile sıcak yemek yardımlarını sürdürdü.
Günlük bin 550 kişilik yemek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Duraliler’de bulunan Merkez Aşevi ile Alanya Aşevi 2020 yılında toplam 683 bin 748 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Gıda mühendisleri kontrolünde aşevinde pişen yemekler ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırıldı. Aşevlerinden günlük ortalama 1550 kişilik sıcak yemek desteği veriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi de 24 Ocak’ta Elazığ’da ve 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen depremlerin ardından afet bölgelerinde hizmet vererek depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yaptı. 5 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevi afet bölgelerinde vatandaşlara sıcak yemek çıkardı.
Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde sağlık çalışanlarını da unutmadı. Aşevinde hazırlanan aşureler, pandemi nedeniyle gece gündüz büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına ikram edildi. Muharrem ayında sağlık çalışanlarına 7 bin kişilik aşure ulaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin kış aylarında yaşamlarını sokakta sürdüren evsiz vatandaşları misafir ettiği Bimekan’a da aşevinden yemek yardımı yapmaya devam etti.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.