Adıyaman heyetinin Ankara'da temasları devam ediyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 06:37

Adıyaman heyetinin Ankara’da temasları devam ediyor

ADIYAMAN HEYETİ YATIRIMLARIN TAKİBİ VE YENİ PROJELER İÇİN ANKARA’DA YAPMIŞ OLDUĞU TEMASLAR KAPSAMINDA ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL VE MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’U ZİYARET ETTİ.

Adıyaman heyetinin Ankara’da temasları devam ediyor
Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/adiyaman-heyetinin-ankarada-temaslari-devam-ediyor/44588/" title="facebook">

Adıyaman heyeti yatırımların takibi ve yeni projeler için Ankara’da yapmış olduğu temaslar kapsamında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret etti.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammet Fatih Toprak, Yakup Taş, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret etti. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e ziyarette bulunan heyet, yapılacak cezaevi ve diğer konularda görüşmelerde bulundu. Adıyaman heyeti daha sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret ederek eğitimle ilgili görüşmelerde bulundu.