Ajda Pekkan'ın Yalısı İndirimli Fiyattan Satışta | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 14:51

Ajda Pekkan’ın Yalısı İndirimli Fiyattan Satışta

Son Güncelleme :

12 Ekim 2020 - 11:04

1

Süperstar, 3 yıl önce 40 milyon liraya satılığa çıkardığı üç katlı villa için çok sayıda emlakçıyla anlaştı. Ancak hiçbiri eve alıcı bulamadı.

2

Evini satmakta kararlı olan sanatçı sonunda çareyi büyük bir indirim yapmakta buldu. Fiyatı 20 milyon liraya düşen yalı, şimdi yeni sahibini bekliyor.

3

Toplamda 1100 metrekare arsa üzerine inşa edilen villanın kullanım alanı ise 960 metrekare. Özel olarak dekore edilen villada 6 oda ve 2 salon bulunuyor.

4

Evin içerisinde spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odası yer alıyor. Büyük bir havuza sahip olan ev 24 saat özel güvenlikler tarafından korunuyor.

5

Karantinada günlerini ultra lüks villasında geçiren Ajda Pekkan, Bahçeköy’deki minik sarayında neler yaptı?

6

Ajda Pekkan'ın 1100 metrekarelik villasının her köşesi dezenfekte edildi. 1100 metrekarelik villasını içten ve dıştan temizletmek 30 bin TL’ye mal oldu.

7

Evdeki aksesuar, biblo, halı gibi eşyaları depoya kaldırttı. Dekorasyonu değiştirdi. Salon, yatak odası ve banyosu her gün ilaçlı sularla temizleniyor.

8

Sahne performansını korumak için 1 saat nota, ses açma, repertuvar çalışıyor. Evde doğal yollarla hazırladığı maskeler yapıyor.

9

Lüks villanın mutfağı da her gün ilaçlı sularla temizleniyor. Ajda Pekkan eve asla misafir kabul etmiyor. Süperstar, evindeki bazı eşyaları da kaldırtarak daha ferah bir ortam yarattı.