Akhisar Belediye Basket evinde Samsunspor'a takıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:31

Akhisar Belediye Basket evinde Samsunspor’a takıldı

TÜRKİYE BASKETBOL 1.LİGİ’NDE MÜCADELE VEREN LİDER AKHİSAR BELEDİYE BASKET TAKIMI, KONUK ETTİĞİ SAMSUNSPOR’A SON SANİYEDE YEDİĞİ ÜÇLÜK İLE KARŞILAŞMADAN 88-90 MAĞLUP AYRILARAK 7 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİNE DE SON VERDİ.

Akhisar Belediye Basket evinde Samsunspor’a takıldı
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 21:55

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren lider Akhisar Belediye Basket takımı, konuk ettiği Samsunspor’a son saniyede yediği üçlük ile karşılaşmadan 88-90 mağlup ayrılarak 7 maçlık galibiyet serisine de son verdi.

13. hafta açılış maçında Akhisar Belediye Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayan müsabakaya Akhisar Belediye Basket takımı Franklin-Deniz-İlker-Fatih-Berkay beşlisi ile başlarken Samsunspor ise Can-Dukes-Fatih-Soares-Uğur Can beşlisi ile maça başladı.

Her iki takım da ilk dakikalarda skor bulmakta zorlanırken ilk periyot 24-27 Samsunspor önde kapattı. İkinci çeyrekte ev sahibi Akhisar karşılaşmaya hızlı başlasa da Samsunspor maçı bırakmadı ve konuk ekip devre arasına 46-50 önde girdi. Üçüncü çeyrekte 57-62 Samsunspor’un üstünlüğü ile geçilirken, çekişmeli maçın son 16 saniyesine 88-88 skorla girildi. Son hücumda Samsunspor turnikeyle öne geçti ve karşılaşmayı 88-90 kazandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.