Akşehir'in kültürel ve tarihi değerleri turizme kazandırılacak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:07

Akşehir’in kültürel ve tarihi değerleri turizme kazandırılacak

AKŞEHİR BELEDİYESİ’NE GELEREK BELEDİYE BAŞKANI SALİH AKKAYA İLE AKŞEHİR’DEKİ TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRMAK AMAÇLI BİR TOPLANTI YAPAN ÇİFT, DAHA SONRA BAŞKAN AKKAYA İLE BİRLİKTE AKŞEHİR’DEKİ BAZI TARİHİ VE KÜLTÜREL ALANLARI GEZDİ.

Akşehir’in kültürel ve tarihi değerleri turizme kazandırılacak
Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 15:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/aksehirin-kulturel-ve-tarihi-degerleri-turizme-kazandirilacak/33834/" title="facebook">

Ünlü Turizmci Cem Kınay ile eşi film yapımcısı, gazeteci Elif Dağdeviren, Konya’nın Akşehir ilçesine gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Akşehir Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Salih Akkaya ile ilçede turizm potansiyelini artırmak amaçlı bir toplantı yapan çift, daha sonra bazı tarihi ve kültürel alanları gezdi. Tarihi evlerin bulunduğu sokaklar, tarihi kilise ve yukarı hamamda incelemelerde buluna çiftin gezisine, Başkan Akkaya’nın belediye yetkilileri de eşlik etti.

İlçenin muhteşem ve otantik tarihi değerlere sahip olduğunu belirten çift, Akşehir’in turizme kazandırılması gereken önemli bir kent olduğuna vurgu yaptı. Kınay ve Dağdeviren çifti, en kısa zamanda tekrar ilçeye gelerek bu kültürel ve tarihi değerlerin turizme kazandırılması için Akşehir Belediyesi öncülüğünde çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.


Akşehir İmar Haberleri