Alanya'da park ve mesirelik alanlar dezenfekte ediliyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 14:29

Alanya’da park ve mesirelik alanlar dezenfekte ediliyor

ALANYA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA PARK VE MESİRELİK ALANLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR.

Alanya’da park ve mesirelik alanlar dezenfekte ediliyor
Son Güncelleme :

30 Kasım 2020 - 10:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/alanyada-park-ve-mesirelik-alanlar-dezenfekte-ediliyor/27095/" title="facebook">

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, korona virüs ile mücadele kapsamında park ve mesirelik alanlarda dezenfekte çalışması yürütüyor.

Yapılan çalışma ile bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesi amaçlanırken belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş ve mesire alanları dezenfektan ile temizleyerek hijyen sağlamaya devam ediyor.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, vatandaşların ve çocukların yoğun olarak bulunduğu ortamların, hijyenik şartlara sahip olması amacıyla gerçekleştirilen dezenfekte işlemlerinin, periyodik aralıklarla sürdürüldüğünü söyledi. Uyar, “Uluslararası kalite belgeli ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı dezenfektan solüsyonlarımızla halkımızın ve çocuklarımızın yoğun olarak bulunduğu parklar, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş ve mesire alanlarımızı periyodik olarak dezenfekte ediyoruz. Son günlerde artan vakalar nedeniyle yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyoruz” dedi.