Altın Görünümlü Gümüşlere Talep Arttı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 10:49

Altın Görünümlü Gümüşlere Talep Arttı

Altının Yükseliş Hızı Gümüş Fiyatlarını da Etkiledi. Gümüşe Talep Arttı. Takılar Altından Gümüş Üzerine Altın Kaplamaya Dönüyor.

Altın Görünümlü Gümüşlere Talep Arttı
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2020 - 12:47

Düğün yapacaklar piyasadaki ani yükselişlerden olumsuz etkilerken çiftler altın alyansların yerine gümüş alyans ve takılara yöneldi. Altın ile beraber gümüşte de ciddi bir yükseliş olduğu gözlenirken. Evlenecek olan çiftler gümüş takıya yöneldi.

Altın Kaplama Gümüşlere Talep Arttı

Kuyumcular ise gümüşe altın görünümü verdi. Evlilik hazırlığı yapan çiftler şuanda altın alyans yerine gümüş alyans tercih etmeye başladı. Bunun için kuyumcular ellerinde 14 ayar ve 22 ayar olmak üzere kaplama denilen yaldızlı yani sarı görünen alyans gruplarının satışlarının arttığını belirtiyorlar.

Gümüşe olan talepteki artışın bu şekilde devam etmesi gümüş fiyatlarının da yükselmesine neden olacağı öngörülüyor. Son 7 yılda zirve yapan gümüş fiyatlarında ki artış yükselişine devam edecekmiş gibi görünüyor.

Gümüş 2013’den beri en yüksek seviyeyi gördü. Gümüşün ons fiyatı, bugün içerisinde en düşük ise 26.80 doları görürken; saat 15.30 itibarıyla ise yüzde 4.60 oranına yükselişle 28.10 seviyesinden işlem gördü.

Gram gümüş ise şu dakikalarda yüzde 7.5 oranında yükselişle 6.65 liradan işlem görüyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN