Altındağ ve Mamak İlçelerine Yeni Köprülü Kavşaklar Geliyor | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 12:26

Altındağ ve Mamak İlçelerine Yeni Köprülü Kavşaklar Geliyor

Altındağ ve Mamak İlçelerine Yeni Köprülü Kavşaklar Geliyor
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 14:39

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/altindag-ve-mamak-ilcelerine-yeni-koprulu-kavsaklar-geliyor/1108/" title="facebook">

imar haberAnkara nın  Altındağ ile Mamak ilçeleri içersin de kalan  dört cadde kesişiminde  olan yerlerine köprülü kavşak çalışması başlatılmıştır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan  açıklamaya göre, Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığınca yürütülen  Altındağ ve Mamak ilçelerinin sınırında bulunmakta olan  Bostancık, Karapürçek ile Orhan Kemal ve Özalp caddeleri kesişimindeki kavşaklardaki  yaşanan yoğunluk nedeniyle köprülü kavşak yapılma çalışmaları başlatılmıştır.

Çalışmalar sırasında  kavşağa, Bostancık ve Karapürçek caddelerindeki trafik akışını ve hızını  kesintisiz sağlamak üzere bir alt geçit yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, “battı-çıktı” şeklinde yapılacak alt geçit sayesinde Bostancık Caddesi ile Karapürçek Caddesi arasındaki ulaşımın kesintisiz sağlanacağını belirtti.

Köprülü kavşak inşaatının kısa sürede tamamlanacağını bildiren Üçpınar, “Alt geçitle Bostancık Caddesi yer altından Karapürçek Caddesi’ne bağlanacak. Bostancık ve Karapürçek caddelerinin Orhan Kemal ve Özalp caddeleriyle bağlantıları da sinyalize kavşaktan eskisi gibi sağlanacak.” ifadelerini kullandı.