Altındağ'dan okçuluğa destek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:35

Altındağ’dan okçuluğa destek

ALTINDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN DOĞANTEPE MAHALLESİ’NDE YAPILACAK OKÇULUK TESİSİNDE SONA GELİNDİ.

Altındağ’dan okçuluğa destek
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 9:45

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe Mahallesi’nde temeli atılan okçuluk tesisinde sona gelindi.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Altındağlı gençlerin ata sporu olan okçuluğa gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek çocukların ve gençlerin ata sporu okçuluk ile tanışması ve içlerinden yetenekli olanların bu spora yönlendirilmesinin kendileri için önem taşıdığını belirtti.

Altındağ olarak ata sporu okçuluğa sahip çıkacaklarını aktaran Başkan Balcı şunları kaydetti:

“Altındağlı gençlerimizin, ileride milli dereceler almalarını ve ata sporumuz ile bizi dünyada temsil etmelerini çok isterim. Günümüzde çocuklarımız ve gençlerimiz ne yazık ki vakitlerinin çoğunu bilgisayar başında geçiriyor. Hayatlarını spor ile planlamaları ve değerlendirmelerini arzu ediyoruz. Bu nedenle belediye olarak Altındağlı çocuklarımıza ve gençlerimize tam destek veriyoruz. Eğer gençlerimiz onlara sunduğumuz bu imkanları iyi değerlendirir, planlı ve disiplinli çalışırlarsa, nice şampiyonların Altındağ’dan çıkacağına inanıyorum. Tesisin bu yıl içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.