Amerika'da korona virüs kaptı, takımı ile yollarını ayırdı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:09

Amerika’da korona virüs kaptı, takımı ile yollarını ayırdı

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE, AMERİKALI PİVOTU ARIEL ATKINS’LE YOLLARINI AYIRDI

Amerika’da korona virüs kaptı, takımı ile yollarını ayırdı
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 20:30

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden B. Elazığ İl Özel İdare’nin Amerikalı pivotu Ariel Atkins, Covid-19’a yakalandı, kulübü ile anlaşarak yollarını ayrıldı.

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden B. Elazığ İl Özel İdare’nin Amerikalı pivotu Ariel Atkins, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada gittiği ülkesinde korona virüs kaptı. Karantina sürecinde olan oyuncu Türkiye’ye dönmeme kararı aldı. Kararını kulübe ileten oyuncu ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Ülkesinde yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından devam eden pandemi sebebiyle bir müddet ülke dışına çıkmak istemeyen oyuncumuz Ariel Atkins ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilmiştir” denildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.