Andrew FELDMAN | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 07:46

Andrew FELDMAN

Andrew Feldman Kimdir? Kaç yaşında, kaç doğumlu, müzikal kariyerine nasıl başladı?
Hayatı ve okuduğu okullar, oynadığı müzikal tiyatrolar hangileridir?

Son Güncelleme :

01 Mart 2020 - 0:53

Andrew FELDMAN

Andrew Barth Feldman Kimdir?

7 Mayıs 2002 tarihinde Manhasset, New York doğumlu Amerikan Aktör. Genç yaşta; hem sesini, hem görselliğini, hem de oyunculuk yeteneğini sergileyebileceği; Müzikal Tiyatro alanında büyük başarılara imza attı.

Müzikal tiyatro kariyerine çocukluk yıllarında yerel prodüksiyonlara katılarak başladı.

Ulusal Lise Müzikal Tiyatro Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandıktan sonra, “Dear Evan Hansen” müzikalinin Broadway’deki rolüne ünvan rolüyle katıldı. Andrew Barth Feldman’ın kendi YouTube kanalında otizm farkındalığı için para toplamak amacıyla kendi tiyatro şirketi Zneefrock Productions’ı kurdu.

Üç yaşında bir “Beauty and the Beast” müzikal prodüksiyonunu izledikten sonra çok genç yaşta müzikal tiyatro hayranı oldu. Annie , Grease ve Rent dahil olmak üzere çeşitli yerel okul yapımlarında rol aldı. Otizm araştırması için para toplama amaçlı Bar Mitzvah projesinin bir parçası olarak kendi müzikal tiyatro şirketi Zneefrock’u kurdu.

Annesinin yönetici olarak çalıştığı Lawrence Woodmere Akademisi’ne gitti. “Dear Evan Hansen” müzikaline zaman ayrılmak için Fransızca eğitim aldığı liseden ayrıldı. 2020 sonbaharında Harvard Üniversitesi’ne gidecek.

Andrew FELDMAN Haberleri

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.