Örnek Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Devri | 16 Nisan 2024İmar Haber

16 Nisan 2024 - 21:35

Ankara Altındağ Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Başladı

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Ankara Altındağ Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Başladı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 22:32

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ankara-altindag-ornek-mahallesi-kentsel-donusum-basladi/1264/" title="facebook">

Öncelikli Dönüşüm Riskli Alanların

Ankara Altındağ Örnek Mahallesi içinde bulunan alan Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edildi.

Riskli alan ilan edilen o alanın krokisi ve koordinatlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İMAR HABER

Cumhurbaşkanı İmzaladı

Ankara Altındağ Örnek Mahallesi sınırları içinde bulunan alan, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu’nun 2017/10289 sayılı ‘Ankara İli, Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar’ı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.



İşte Resmi Gazetede Yayımlanan KARAR

“Ankara İli, Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 27/32017 tarihli ve 3971 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 2’inci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 17/4/2017 tarihinde kararlaştırılmıştır.”