Ankara Çankaya Baştan Aşağı Yenilenecek | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 15:20

Ankara Çankaya Baştan Aşağı Yenilenecek

Ankara Çankaya Baştan Aşağı Yenilenecek
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 23:41

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ankara-cankaya-bastan-asagi-yenilenecek/6180/" title="facebook">

Kızılay Bu Yaz Yenilenecek

Ankara’nın gözde semtlerinden Kızılay yaz bitiminde daha da canlı görünecek. Çankaya Belediye Başkanı Alper TAŞDELEN “Bu yaz Kızılay bölgemizin çevre düzenlemesini yapacağız. Önce Sakarya’yı, ardından Konur, Karanfil ve Yüksel caddesini baştan aşağı yenileyeceğiz” dedi.




Hilal Mahallesine 16 Bin m²‘lik Adalet

19 bin 400 metrekarelik alanıyla ilçenin en büyük parkları arasında yerini alan Adalet Parkı tamamlandı. Çankaya Belediye Başkanı Alper TAŞDELEN ‘in “Adalet” ismini verdiği parkta 245 metrekarelik kuru dere yatağından, koşu parkuruna, kondisyon alanından, kum havuzlu çocuk oyun alanına kadar her şey eksiksiz olarak düşünüldü.

Çankaya Belediye Başkanı Alper TAŞDELEN çalışmalarının Çankaya’nın her mahallesinde devam ettiğini belirterek bu yaz hız kesmeden çalışacaklarını ve son olarak Emek Mahallesi 18. caddenin asfalt çalışmasını da tamamladıklarını belirtti.

Kızılay’da Değişim Devam Ediyor

Çankaya Belediyesi Sakarya, Selanik ve Tuna bölgesindeki çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri şimdi Konur, Karanfil Sokak ve Yüksel Caddesi’ndeki yenileme çalışmalarını da tamamlamak üzere gece gündüz çalışıyor.