Ankara'nın Eski Başkanı Gökçek'in Mal Varlığı Araştırılacak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 04:49

Ankara’nın Eski Başkanı Gökçek’in Mal Varlığı Araştırılacak

#MelihGökçekinMalVarlığı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Ankara’nın Eski Başkanı Gökçek’in Mal Varlığı Araştırılacak
Son Güncelleme :

21 Kasım 2019 - 22:29

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ankaranin-eski-baskani-gokcekin-mal-varligi-arastirilacak/12900/" title="facebook">

Görevden alınmasının ardından tartışmalara konu olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in mal varlığının mahkeme kararınca araştırılacak.

Eski vekil ve Devlet Bakanı Gürcan Dağdaş hakkında açtığı davanın bugün görülen duruşmasında ilginç bir gelişme yaşandı. Gökçek’in katılmadığı davada, mahkeme Melih Gökçek’in mal varlığının incelenmesi yönünde karar aldı. Kararın, Dağdaş’ın talebi doğrultusunda alındığı bildirildi.

Davanın ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürcan Dağdaş, “İ.Melih Gökçek’in şahsıma açmış olduğu hakaret davasının ilk duruşması yapıldı. İ.Melih duruşmaya katılmadı! Hakim talebim üzerine;İ.Melih’in mal varlığının araştırılması için tapuya ve bankalara yazı yazılmasına ve mal beyanlarının incelenmesine karar verdi!” ifadelerini kullandı. Dağdaş, ayrıca Gökçek’in yakınlarının da mal varlığının araştırılacağını duyurdu.