Antalya'nın Serik İlçesine Millet Bahçesi'nin İhalesi Yapıldı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 18:32

Antalya’nın Serik İlçesine Millet Bahçesi’nin İhalesi Yapıldı

TOKİ tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Antalya’nın Serik İlçesine Millet Bahçesi’nin İhalesi Yapıldı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 15:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/antalyanin-serik-ilcesine-millet-bahcesinin-ihalesi-yapildi/23009/" title="facebook">

TOKİ tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Antalya Serik’te yapılacak Millet Bahçesi’nin ihalesi 11 Kasım 2020 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Bitki ve peyzajı ile Serik ilçesine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Proje içerisinde çocuklar için içerisinde üç farklı noktada toplam 750 metrekarelik oyun alanı, 367 metrekarelik alanda 21 piknik masasının yer alacağı piknik alanları, 40 bin 709 metrekarelik çim alanı,3 adet seyir ve dinlenme alanı ve diğer donatılar yer alacak.

Serik Millet Bahçesi projesinin içerisinde ikramların ücretsiz olduğu Millet Kıraathanesi de yer alıyor. Kitap okumak ya da ders çalışmak isteyen öğrenciler Millet Kıraathanesi’nde internet, fotokopi ve tarayıcıdan da para ödemeden yararlanabilecek.

Öğrenciler için ders çalışma merkezi, vatandaşlar için kitap okuma ve sohbet etme merkezi olacak Millet Kıraathanesi’nin kapalı alan bölümünde kitaplık, oturma salonu, servis mutfağı ve mescitler yer alıyor.

Millet bahçesine gelecek vatandaşlar için 8 adet engelli olmak üzere 54 araçlık açık otopark da yer alacak.


Serik İmar Haberleri