Antalyaspor'dan 5 ay sonra gelen deplasman galibiyeti | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 03:33

Antalyaspor’dan 5 ay sonra gelen deplasman galibiyeti

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN FT ANTALYASPOR, BU SEZON İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ GÖZTEPE KARŞISINDAN 1-0’LIK SKORLA ELDE ETTİ.

Antalyaspor’dan 5 ay sonra gelen deplasman galibiyeti
Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 16:10

Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini Göztepe karşısından 1-0’lık skorla elde etti.

Süper Lig’de son iki haftada art arda aldığı galibiyetlerle 6 puan toplayan ve 24 puanla 9. sıraya kadar yükselen FT Antalyaspor’da yüzler gülüyor. Bu skorlarla sahasında aldığı farklı mağlubiyeti unutturan kırmızı-beyazlılarda seri galibiyetlerin devamı hedefleniyor. Öte yandan Antalyaspor, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe’yi Doğukan Sinik’in golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Antalyaspor, 5 aylık deplasman galibiyeti hasretine de son verdi. Kırmızı-beyazlılar, dış sahadaki son galibiyetini 19 Temmuz 2020 tarihinde geçen sezonun 33. haftasında Ankaragücü karşısında 1-0’lık skorla almıştı. Antalyaspor, bu sezonun 6. galibiyetini dış sahada elde ederken, diğer karşılaşmalarda 6 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı.

Güney ekibi, 16 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Trabzonspor’u konuk edecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.