Aöf Kayıtları Ne Zaman Yapılacak? | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 21:14

Aöf Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

Açıköğretim öğrencileri AÖF yeni kayıt, ikinci üniversite ve kayıt yenileme tarihleri ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri belirtilen tarihler aralığında işlemlerini gerçekleştirmeli ve ücretlerini yatırmalı. AÖF kayıtları ne zaman yapılacak? Açıköğretim aöf yeni kayıt nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar? Detaylar Haberimizde…

Aöf Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 19:17

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/aof-kayitlari-ne-zaman-yapilacak/19647/" title="facebook">

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesine bu sene ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler için kayıt tarih 31 Ağustos – 10 Eylül 2020 olarak belirlendi.

AÖF’e dikey geçişle kayıt yaptıracak adaylar ise 28 Eylül’de kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

AÖF ikinci üniversite internet başvuruları 31 Ağustos ve 16 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için YÖKSİS sistemindeki öğrenim bilgilerinin güncel olması gerekiyor. Bilgileri güncel olmayan adaylar, kaydının bulunduğu/mezun olduğu Yükseköğretim Kurumuna başvurarak YÖKSİS sistemindeki bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor.

İnternet başvuruları 31 Ağustos 2020 – 16 Ekim 2020 tarihleri aralığında yapılacak. AÖF bürosundan yapılacak kayıtlar ise 31 Ağustos 2020 – 15 Ekim 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.