Arı Taşıyan Kamyon Devrilince Yanına Kimse Yaklaşamadı | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 08:46

Arı Taşıyan Kamyon Devrilince Yanına Kimse Yaklaşamadı

250 Kovan Arı Taşıyan Kamyon Kaza Yapınca Olay Yerine Yaklaşmak için Kimse Gönüllü Olmadı.

Arı Taşıyan Kamyon Devrilince Yanına Kimse Yaklaşamadı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2020 - 14:47

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ari-tasiyan-kamyon-devrilince-yanina-kimse-yaklasamadi/17752/" title="facebook">

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon şoförü kaza yaptı. Kamyonda bulunan 250 arı kovanı çarpmanın da etkisiyle etrafa savruldu. Kovanların içerisinden dışarı çıkan arılar nedeniyle, kaza yerine özel kıyafetli sağlık ekipleri gelene kadar kimse yaklaşamadı.

300 METRE SÜRÜKLENEN KAMYON, BARİYERLERE ÇARPARAK DURDU

Kaza, gece geç saatte Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyü yakınlarında meydana geldi. Adana istikametinden Bingöl‘e giden Sezgin Doğan yönetimindeki 44 EJ 206 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaklaşık 300 metre kadar sürüklenen kamyon bariyerlere çarparak durabildi. Kazada kamyonda bulunan arı kovanlarının sahibi Ramazan Bucuka ve oğlu Hamza Bucuka yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılardan Ramazan Bucuka’nın sağlık durumu ciddi olduğu için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

250 KOVANDAKİ ARILAR DIŞARI ÇIKTI

Kazada kamyonda bulunan 250 arılı kovan yola saçıldı. Parçalanan kovanlarda bulunan arılar dışarı çıktı. Binlerce arının serbest kalması nedeniyle kimse kaza yerine yaklaşamadı. Kaza yerine arıcıların kullandığı özel kıyafetlerden getirtildi. Polis ekipleri özel kıyafetlerden giyerek kaza yerinin önlemini aldı. Kaza yerine ilk gelen sağlık ekiplerinin de yaralıları almakta zorlandığı öğrenildi.

KOVAN VE PETEKLERİ, ARICILAR TOPLADI

Kaza sonrası bölgede bulunan vatandaşlarda paniğe neden olan arı kovanları ve petekleri, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Bingöl Arıcılar Birliği’nden 4 araç ile gelen arıcılar tarafından toplandı. Sağlam olan kovanlar başka araçlar ile Bingöl’e götürüldü. Kaza yapan kamyon ise belediye ekipleri tarafından tazyikli su ile temizlendikten sonra kurtarıcı tarafından kaza yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Gölbaşı İmar Haberleri