Artvin'de belediye kısıtlamayı fırsata çevirdi, alt yapı çalışmalarını tamamladı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 12:43

Artvin’de belediye kısıtlamayı fırsata çevirdi, alt yapı çalışmalarını tamamladı

ARTVİN BELEDİYESİ, YENİ TİP KORONAVİRÜS (KOVİD19) SALGINI NEDENİYLE ALINAN TEDBİRLER KAPSAMINDA GETİRİLEN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA ŞEHRİN EN İŞLEK MEYDANIN ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ.

Artvin’de belediye kısıtlamayı fırsata çevirdi, alt yapı çalışmalarını tamamladı
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 12:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/artvinde-belediye-kisitlamayi-firsata-cevirdi-alt-yapi-calismalarini-tamamladi/31246/" title="facebook">

Artvin’de yeni tip Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında şehrin en işlek meydanın alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. sürdürdü.

Artvin Belediyesi öncülüğünde şehir merkezinde başlatılan, elektrik, telekom, su ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda da fırsata çevirerek şehrin en işlek yeri olan Halitpaşa Meydanında kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, sokağa çıkma yasağından dolayı yaya ve araç trafiği olmayacağından kısıtlamayı fırsata çevirerek şehrin en yoğun meydanındaki çalışmaları tamamlayarak haftanın ilk gününe yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Elçin “Sokağa çıkma yasağından dolayı yaya ve araç trafiği olmayacağından kısıtlamayı fırsata çevirerek şehrin en işlek meydanlarından olan Halitpaşa Meydanındaki düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Bu kısmı bitirerek Pazartesi gününe trafiğe açacağız. Halkımıza verdiğimiz bu alt yapı eziyetinin de sonuna geldik ve bu çalışmalar sayesinde de halkımızın yaşam konforunu artırmış olacağız” dedi.