Atılay Canel: "Zorla mağlup edildiğimizi düşüyorum" | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 11:28

Atılay Canel: ”Zorla mağlup edildiğimizi düşüyorum”

ATILAY CANEL ,”BİZ BURADAN ZORLA MAĞLUP EDİLDİĞİMİZİ DÜŞÜYORUM”

Atılay Canel: ”Zorla mağlup edildiğimizi düşüyorum”
Son Güncelleme :

12 Aralık 2020 - 17:05

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, Hatayspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, ”Zorla mağlup edildiğimizi düşünüyorum” dedi.

Süper Lig’in 12. hafta maçında Fatih Karagümrük, deplasmanda karşılaştığı Hatayspor’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, “Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Daha iyi bir netice alabilirdik. İlk yarı yediğimiz ilk golden sonra oyunda istediğiniz pozisyonları aldık. Hakem önce bize penaltı verdi, ardından ofsayt gerekçesiyle penaltıyı iptal etti. İkinci yarıda gayet iyi top oynadığımızı düşünüyorum. Golü bulduk daha da bulabilirdik, yediğimiz gollerde 2. golde faul vardı. Verilen görevler yapıldığını düşünüyorum. Bizim burada zorla mağlup edildiğimizi düşüyorum” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.