AVM'ler ve Berberler Açıldı Vatandaş Şaşırdı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 20:28

AVM’ler ve Berberler Açıldı Vatandaş Şaşırdı

Faaliyetlerine Ara Veren Berber, Kuaför, Güzellik Salonları ve Alışveriş Merkezleri Bugün Tekrar Açıldı. Vatandaşlar İşyerlerinin Önünde Kuyruklar Oluşturdu.

AVM’ler ve Berberler Açıldı Vatandaş Şaşırdı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2020 - 17:48

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/avmler-ve-berberler-acildi-vatandas-sasirdi/17926/" title="facebook">

Türkiye’de normalleşme faaliyetleri kapsamında İçişleri Bakanlığının aldığı karar neticesinde 21 Mart’tan bu yana kapalı bir şekilde faaliyetlerine ara veren berber, kuaför, güzellik salonları ve alışveriş merkezleri bugün tekrar açıldı.

50 Gün Sonra Sakallar Yeniden Kesildi

Sabahın erken saatlerinden itibaren pek çok iş yerinde vatandaşlar randevuyla sıraya girdi. Vatandaşlar uzun bir aradan sonra tekrar kuaför koltuklarına oturmanın sevincini yaşadı.

AVM’lerin çalışma saatleri ve giriş çıkış kuralları yeniden düzenlendi. Alışveriş yapmaya gelen müşterilerin tek tek ateşleri ölçülecek ve maskesiz şekilde gelenler alışveriş merkezine alınmayacak. AVM içerisindeki müşteri sayısı belli bir seviyeye çıktığında yeni müşteriler içerideki müşterilerin sayısı azalana kadar içeriye alınmayacak.

Alınan bu tedbirler kapsamında alışveriş merkezine alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar, metrelerce kuyruk oluşturdukları ve kimi vatandaşların da sosyal mesafe kuralına uymadıkları gözlendi.