Aynı günde hem deniz hem kar keyfi | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 21:57

Aynı günde hem deniz hem kar keyfi

MARMARA BÖLGESİNİN DOĞUSUNDA YER ALAN ULUDAĞ’DA VATANDAŞLAR KIZAKLARIYLA KARIN KEYFİNİ ÇIKARIRKEN, BATISINDA YER ALAN EDREMİT SAHİLİNDE İSE ŞORTLARIYLA DENİZE GİRDİ.

Aynı günde hem deniz hem kar keyfi
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ayni-gunde-hem-deniz-hem-kar-keyfi/49841/" title="facebook">

Marmara Bölgesi’nin doğusunda yer alan Uludağ’da vatandaşlar kızaklarıyla karın keyfini çıkarırken, batısında yer alan Edremit sahilinde ise şortlarıyla denize girdi.

Ocak ayının ilk günlerinde Marmara Bölgesi’nde hem kar keyfi hem de deniz keyfi bir arada yaşandı. Uludağ’ın zirvesinde kar kalındığı 10 santimetreyi bulurken, hava sıcaklığı ise eksi 5 dereceye kadar düştü. Vatandaşlar, kızaklarıyla karın keyfini çıkarırken, Marmara’nın batısında kalan Balıkesir’in Edremit ilçesinde ise yazdan kalma havada denize girdiler. Güre sahilinde 18 dereceyi bulan hava sıcaklığını gören vatandaşlar şortlarını giyerek denize koştu. Deniz suyunun soğuk olmasına aldırış etmeyen kişiler, yazdan kalma havada denizin tadını çıkardı.