Bandırma'da her yer dezenfekte ediliyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:50

Bandırma’da her yer dezenfekte ediliyor

BALIKESİR’İN BANDIRMA İLÇESİNDE ARTAN COVİD 19 VAKALARI NEDENİYLE ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ UYGULANAN HAFTASONU KESİNTİSİZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA BELEDİYE EKİPLERİ TÜM KENTİ ARAÇLARLA DEZENFEKTE EDİYOR.

Bandırma’da her yer dezenfekte ediliyor
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 16:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bandirmada-her-yer-dezenfekte-ediliyor/30831/" title="facebook">

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde artan Covid 19 vakaları nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi uygulanan haftasonu kesintisiz sokağa çıkma yasağında Belediye ekipleri tüm kenti araçlarla dezenfekte ediyor.

Bandırma’da Belediye ekipleri oluşturdukları dezenfektasyon ağı ile kenti tepeden tırnağa dezenfekte ediyor. Yollar, otobüs durakları, çöp konteynerleri, çocuk parkları ve vatandaşların toplu halde bulundukları bir çok alan sokağa çıkma yasağında oluşan ortam da fırsat bilinerek dezenfekte ediliyor. Cadde ve sokaklar ise özel tertibatlı araçlarla yıkanırken, aynı zamanda ilaç püskürtülerek dezenfekte ediliyor. Otobüs durakları ve yeşil alanlar, çocuk parkları gibi yerlerde bulunan oyun ve spor aletleri de büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını evlerinin pencerelerinden gören vatandaşlar ise pandemi döneminde Belediye çalışanlarının fedakarca yaptıkları çalışmalar için kendilerine teşekkür ettiklerini belirtiyor.