Başakşehir, Volkan Babacan'la kazanamıyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 04:37

Başakşehir, Volkan Babacan’la kazanamıyor

MERT GÜNOK’UN YOKLUĞUNDA BAŞAKŞEHİR’İN KALESİNİ KORUYAN VOLKAN BABACAN, BU SEZON GÖREV ALDIĞI 5 MAÇTA 15 GOL YEDİ. TURUNCU-LACİVERTLİLER, 32 YAŞINDAKİ ELDİVENİN FORMA GİYDİĞİ MÜSABAKALARDA KAZANAMADI.

Başakşehir, Volkan Babacan’la kazanamıyor
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 18:10

Mert Günok’un yokluğunda Başakşehir’in kalesini koruyan Volkan Babacan, bu sezon görev aldığı 5 maçta 15 gol yedi. Turuncu-lacivertliler, 32 yaşındaki eldivenin forma giydiği müsabakalarda kazanamadı.

Süper Lig’in 16. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Alanyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Son 2 karşılaşmada olduğu gibi bu maçta da Mert Günok’un sakatlığından dolayı kadro yer almaması nedeniyle kaleye geçen Volkan Babacan, yine rakibin gollerine engel olamadı.

32 yaşındaki kaleci, 2020-2021 sezonunda 5 maçta forma giyerken, ağlarında tam 15 gol gördü. İçinde bulunduğumuz sezonda ilk kez ligin 9. haftasındaki Beşiktaş maçında görev alan Babacan, takımının 3-2 yenilmesine engel olamadı. Sonraki hafta ise Fatih Terim Stadı’nda Başakşehir’in 3-0 önde götürdüğü müsabakanın son dakikalarında deneyimli file bekçisi 3 gol yemiş ve turuncu-lacivertliler 1 puana razı olmuştu.

Volkan Babacan, 14. haftada Kadıköy’de 4-1 kaybedilen ve geride kalan haftada M.Başakşehir’in evinde Kasımpaşa’yla 2-2 berabere kaldığı mücadelede de kaledeydi.

Ayrıca turuncu-lacivertli ekip, milli oyuncunun oynadığı karşılaşmalarda galibiyet alamadı. Başakşehir, Volkan’ın görev aldığı maçlarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.