Başakşehir'in 3 puan hasreti 5 maça çıktı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:53

Başakşehir’in 3 puan hasreti 5 maça çıktı

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, SÜPER LİG’DE OYNADIĞI SON 3 KARŞILAŞMADA GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAMADI. TURUNCU-LACİVERTLİLER, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE İSE MANCHESTER UNİTED VE LEİPZİG’E MAĞLUP OLDU. OKAN BURUK’UN TAKIMINDA 3 PUAN HASRETİ TOPLAMDA 5 MAÇA ÇIKMIŞ DURUMDA.

Başakşehir’in 3 puan hasreti 5 maça çıktı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 18:30

Medipol Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde ise Manchester United ve Leipzig’e mağlup oldu. Okan Buruk’un takımında 3 puan hasreti toplamda 5 maça çıkmış durumda.

Süper Lig’in 11. haftasında Başakşehir, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla turuncu-lacivertlilerin ligdeki 3 puan hasreti üç maça çıkmış oldu. Son olarak 8. haftada sahasında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Başakşehir, 8 Kasım 2020 tarihindeki söz konusu mücadeleden beri kazanamıyor. Gençlerbirliği’nden sonra dış sahada Beşiktaş’a 3-2 yenilen Okan Buruk’un takımı, geçtiğimiz hafta ise 3-0 önde olduğu müsabakanın son dakikalarında yediği gollerle evinde Denizlispor ile 3-3 berabere kalmıştı.

M.Başakşehir, bugün de Malatya’dan 1 puanla ayrılarak galip gelememe serisini sürdürdü ve zirve yarışında önemli bir yara daha aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde de kayıp

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi’nde de kazanmaya hasret. H Grubu üçüncü haftasında 4 Kasım Çarşamba günü İngiliz ekibi Manchester United’ı, Fatih Terim Stadı’nda 2-1 ile geçen turuncu-lacivertli takım, sonraki iki maçta ise iyi oyununu skora yansıtamadı. Teknik Direktör Okan Buruk’un öğrencileri, Old Trafford’da Manchester’a 4-1 yenilirken, sahasında ise Leipzig’e son dakikalarda Sörloth’un attığı golle 4-3 mağlup oldu.

Medipol Başakşehir, böylelikle Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı toplam son 5 maçta kazanamadı ve bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.