Başkan Çerçioğlu, "Gazeteciler, demokrasinin olmazsa olmazıdır" | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:49

Başkan Çerçioğlu, “Gazeteciler, demokrasinin olmazsa olmazıdır”

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, “GAZETECİLER, DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR” DEDİ.

Başkan Çerçioğlu, “Gazeteciler, demokrasinin olmazsa olmazıdır”
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 15:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-cercioglu-gazeteciler-demokrasinin-olmazsa-olmazidir/54182/" title="facebook">

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çerçioğlu, “Gazeteciler, demokrasinin olmazsa olmazıdır” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mesajında şunları ifade etti;

“Halkın doğru ve tarafsız haber alması için mücadele eden gazeteciler, demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Doğru ve düzgün haber yapmak da gazetecilerin sorumluluğudur. Basın meslek ilkelerinden ödün vermeden demokrasimizi güçlendiren ve bu uğurda canlarından olan Uğur Mumcu, Abdi İpekçi gibi gazetecilerimizi de minnetle anıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ’Bir milletin mutluluk hedefi olan ortak doğrultuda yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir.’ İşte bu sorumlulukla, çağdaş ve aydınlık bir Türkiye için kalemleri ile emek veren tüm gazetecilerimizin gerçekleri özgürce yazabildiği günler dileğiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.