Başkan Kassanov, Kazakistan'da milletvekili adayı oldu | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 11:30

Başkan Kassanov, Kazakistan’da milletvekili adayı oldu

DÜNYA AHISKA TÜRKLERİ BİRLİĞİ (DATÜB) GENEL BAŞKANI ZİYATDİN KASSANOV, KAZAKİSTAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN GENEL SEÇİMLERDE ALMATI BÖLGESİ’NDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 1:15

Başkan Kassanov, Kazakistan’da milletvekili adayı oldu

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Kazakistan’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Almatı Bölgesi’nden milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, 762 bin üyesiyle Kazakistan’ın en büyük siyasi partisi durumunda olan Nur Otan Partisi’nden milletvekili adayı oldu.

Konuyla ilgili DATÜB’den yapılan açıklamada, “Her zaman insanlara yardım elini uzatan, milletimiz için tüm maddi manevi imkanlarını kullanan Ahıska ve Türk Dünyası sevdalısı, dava ve hayırsever iş insanı Genel Başkanımız Ziyatdin Kassanov’a, Ahıskalı Türk milletimiz adına çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.