Başkan Palancıoğlu 1 yılda rekor asfalt yol yapan ulaşım ekibine teşekkür etti | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:28

Başkan Palancıoğlu 1 yılda rekor asfalt yol yapan ulaşım ekibine teşekkür etti

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, MİMARSİNAN ASFALT ŞANTİYESİNDE SON ASFALT ÜRETİMİ YAPAN İŞÇİLERİ ZİYARET EDEREK 1 YILDA YAPILAN 170 KM ASFALT YOL İÇİN MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ.

Başkan Palancıoğlu 1 yılda rekor asfalt yol yapan ulaşım ekibine teşekkür etti
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 10:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-palancioglu-1-yilda-rekor-asfalt-yol-yapan-ulasim-ekibine-tesekkur-etti/49079/" title="facebook">

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan asfalt şantiyesinde son asfalt üretimi yapan işçileri ziyaret ederek 1 yılda yapılan 170 km asfalt yol için mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Şantiyede işçilere çalışmaları için teşekkür ederek son çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Mimarsinan asfalt şantiyemizde, 2020 yılında rekor düzeyde asfalt çalışması gerçekleştiren ekibimizle bir araya geldik. Bu sene içerisinde üretilen 170 bin ton asfalt ile 170 kilometre yol yapıldı ve son asfalt üretimi gerçekleşti. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekip olarak arkadaşlarımız muazzam bir iş ortaya çıkardı. Yeni aldığımız iş makinalarımız ile daha nitelikli ve seri hizmet vererek bu yılı geride bıraktık. Kazasız belasız asfalt sezonunu kapatıyoruz. İlkbahar da havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2021’de de gece gündüz çalışarak ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız. Yaptığımız yeni yollarımız Melikgazi’mize ve Kayserimize hayırlı olsun” dedi.