Bedelli Askerlik Fiyatlandırması Belirlendi | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 13:28

Bedelli Askerlik Fiyatlandırması Belirlendi

2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde 35 bin 54 Lira Olan Bedelli Askerlik Ücretine Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün Yaptığı Yeni Düzenlemeyle Zam Yapıldı.

Son Güncelleme :

06 Ağustos 2020 - 2:42

Bedelli Askerlik Fiyatlandırması Belirlendi

2020 Yılı Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar?

Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hesaplamaya göre, yeni bedelli askerlik ücretlendirmesi 37 bin 70 liraya çıktı.

Dövizle askerlik ise, 5 bin 563 euro oldu. Bedelli askerlik ücreti, Ocak-Haziran döneminde 35 bin 54 Liraydı. 2020 Ağustos ayı askerlik yerleri açıklandığında e-Devlet üzerinden sorgulamayla öğrenilebilecek.

Askerlik yerlerini öğrenmek için PTT’den bir e-Devlet şifresi almak ve T.C. kimlik numarası ile sisteme giriş yapmak yeterli olacak.

E-Devlet’e giriş yaptığınızda; Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve Sevk Başvurusu ekranından; Askerlik durum belgesi, Yoklama başvurusu, ASAL Celp Dönem tercihi öğrenilebiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.