Belediye borçlarına ilişkin yapılandırma işlemleri sürüyor | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 15:36

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemleri Sürüyor

BELEDİYE BORÇLARINA İLİŞKİN YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemleri Sürüyor
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/belediye-borclarina-iliskin-yapilandirma-islemleri-suruyor/35649/" title="facebook">

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, vergi ve cezalara getirilen düzenlemeyle vatandaşın belediyeye olan borçlarını 31 Aralık’a kadar yapılandırabileceklerini bildirdi.

Tepebaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyeye olan vergi borçlarının, 7256 sayılı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında yapılandırılma işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Yapılan açıklamada, belediyeye borcu olan ve ilgili kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların en geç 31 Aralık tarihine kadar Tepebaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurması gerektiği ifade edildi. Peşin ödeme yapılması halinde gecikme faizinin yüzde 90 oranında silinmesi imkanının bulunduğu yapılandırma kapsamında borçlar 2 aylık dönemler halinde 6, 12 ve 18 taksitte ödenebiliyor.

Vatandaşlar, 7256 sayılı yapılandırma için başvuru formunu Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasi.bel.tr” adresli web sitesinden temin edebiliyor. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.