Belediye Meclisi Toplantıları Yeniden Yapılmaya Başlandı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 14:09

Belediye Meclisi Toplantıları Yeniden Yapılmaya Başlandı

Nisan Ayı Sonuna Kadar Ertelenen Belediye Meclisi Toplantıları Mayıs Ayının Gelmesiyle Yeniden Normalleşme Sürecine Girdi.

Belediye Meclisi Toplantıları Yeniden Yapılmaya Başlandı
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2020 - 12:17

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/belediye-meclisi-toplantilari-yeniden-yapilmaya-baslandi/17935/" title="facebook">

Koronavirüs salgını nedeni ile tüm toplantılar ve aktiviteler Nisan ayı sonuna ertelenmişti. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte toplanamayan İl Genel Meclisleri geçtiğimiz günlerde olağanüstü toplanma kararları almaya artık başladı.

İLK HAFTA İLÇE BELEDİYE MECLİS TOPLANTILARI VAR!

Mayıs ayının ilk haftasında yasa gereği ilçe belediye meclis toplantılarının ardından da Büyükşehir meclis toplantısının gerçekleşmesi gerekiyor. Faaliyet raporlarının görüşüleceği ve komisyon seçimlerinin gerçekleşeceği Mayıs ayı meclis toplantılarının ertelenip ertelenmeyeceği ise olağanüstü meclis toplantılarında alınan kararlarla belli olacak.

11 Mayıs 2020 tarihinde olağanüstü toplanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması adına tahsilat işlemlerinin ertelenmesi ve ertelenen faturalara faiz uygulanmaması kararı aldı.