Belediye temizlik ekiplerinin yaprak mesaisi başladı | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:25

Safranbolu Yaprak Mesaisi Başladı

SAFRANBOLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, HAVA SICAKLIĞININ ÖZELLİKLE GECELERİ SIFIRIN ALTINA DÜŞMESİYLE BİRLİKTE DÖKÜLMESİ HIZLANAN YAPRAKLARIN ALTYAPIDA AKSAKLIKLARA YOL AÇMAMASI İÇİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Safranbolu Yaprak Mesaisi Başladı
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 18:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/belediye-temizlik-ekiplerinin-yaprak-mesaisi-basladi/28262/" title="facebook">

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklığının özellikle geceleri sıfırın altına düşmesiyle birlikte dökülmesi hızlanan ağaç yapraklarının altyapıda aksaklıklara yol açmaması için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, vakumlu yol süpürme araçları ve yaprak toplama araçlarıyla cadde ve meydanlarda yaprakların yağmur suyu kanallarını tıkamaması için her gün temizlik yapıyor.

Halk arasında ’gazel’ olarak adlandırılan sonbaharın solmuş yaprakları kış ayının başlamasıyla birlikte vatandaşların yoğun olduğu parklarda, caddelerde çalışmalara yoğunluk veren temizlik personeli bir yandan gazelleri süpürüyor, bir yandan da yapraklar tarafından tıkanan mazgalları temizleyerek cadde ve sokaklardaki kötü görüntüyü yok etmek için çalışıyor. Daha yaşanılabilir bir kent için tüm birimlerle aralıksız çalıştıklarını kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, çevre estetiğine özen gösterdiklerini ifade ederek, “Miras kenti şehrimizi değerine yakışır şekilde temiz tutmak başlıca görevlerimiz arasında; salgını da dikkate alarak temizlik işleri ekiplerimiz, hem hijyeni, hem de görsel estetiği sağlamak üzere yoğun bir şekilde çalışıyor. Amacımız şehrimize en kaliteli hizmeti sunabilmek, bunun için tüm ekiplerimiz görevlerini bu doğrultuda yerine getiriyor’’ dedi.


Safranbolu İmar Haberleri