Belediyenin aşevi için tarla sürecekler | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 13:19

Belediyenin aşevi için tarla sürecekler

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNİN GÜNDEN GÜNE GENİŞLEYEN FİLOSUNA İKİ YENİ ARAÇ DAHA EKLENDİ.

Belediyenin aşevi için tarla sürecekler
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 10:05

Süleymanpaşa Belediyesinin günden güne genişleyen filosuna iki yeni araç daha eklendi. Başkan Yüksel, belediyeye kazandırılan 2 yeni traktörü bizzat teslim alarak ilk deneme sürüşünü gerçekleştirirken, traktörler aşevi için tarla sürecek.

İki yeni traktör, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 2 bin dekarlık alanda gerçekleştirilen yem bitkisi üretimi ve diğer tarımsal faaliyetlerde kullanılacak, tarım yatırım ve hizmetleri için belediyenin çalışmalarına büyük katkı sağlayacak.

“Allah hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin”

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nın önünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde, traktörlerin deneme sürüşünü de gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, araçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Yüksel konuşmasında, “Süleymanpaşa Belediyemizin araç filosuna 2 yeni traktör ilave ettik. Traktörlerimizle yaklaşık 2 bin dekar arazi işleyerek üreteceğimiz yem bitkisi tohumuyla çiftçimize; aşevimizde kullanacağımız bakliyatlarla da ihtiyaç sahiplerimize sahip çıkacağız. Şimdiden yeni araçlarımız hayırlı olsun, Allah hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN