Belediyenin atölyesinde üretilen bank ve kameriyeler kullanıma sunuldu | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 09:25

Belediyenin atölyesinde üretilen bank ve kameriyeler kullanıma sunuldu

POZANTI BELEDİYESİ’NİN KENDİ ATÖLYESİNDE ÜRETTİĞİ BANK VE KAMERİYELER İLÇE MERKEZİNDEKİ PARK VE BAHÇELERE MONTE EDİLİYOR.

Belediyenin atölyesinde üretilen bank ve kameriyeler kullanıma sunuldu
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/belediyenin-atolyesinde-uretilen-bank-ve-kameriyeler-kullanima-sunuldu/34283/" title="facebook">

Pozantı Belediyesi’nin kendi atölyesinde ürettiği bank ve kameriyeler ilçe merkezindeki park ve bahçelere monte ediliyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın geçen aylarda belediye atölyesini güçlendirmesi sonrasında çalışmalar hem hız kazandı hem de maddi anlamda ekonomik kazanç sağlandı.

Atölyedeki marangoz, demirci, kaynak ve boyacı personelleri dışa bağımlı kalmamak için gerekli malzemeleri toptan alarak cüzi miktarda üretim yapıyorlar.

Belediye atölyesinde üretilen kameriyeler ve banklar personeller tarafından 25 Mayıs Parkı’na monte edilerek halkın kullanımına sunuldu.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “25 Mayıs Kurtuluş Parkımızdaki oturma gruplarının tamamını Pozantı Belediyesi atölyesinde personelimiz tarafından üretilen kameriyeler ve piknik masaları ile yenileyerek, halkımız için hem konfor sağladık hem de ilçe girişine bir görsellik kazandırdık. Hayırlı olsun Pozantı” ifadelerini kullandı.