Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:15

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

BEŞİKTAŞ, SÜPER LİG’DE HES KABLO KAYSERİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI, BU SABAH BJK NEVZAT DEMİR TESİSLERİ’NDE YAPTIĞI ÇALIŞMAYLA TAMAMLADI.

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 14:30

Beşiktaş, Süper Lig’de Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları ile taktik programın yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman, tam sahada oynanan taktik maçı sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bugün saat 16.00’da özel uçakla Kayseri’ye giderek kampa girecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.