Bin bir güzelliği içinde barındıran Sapanca havadan görüntülendi | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 16:31

Bin bir güzelliği içinde barındıran Sapanca havadan görüntülendi

DOĞANIN BİNBİR GÜZELLİĞİNİ İÇERİSİNDE BARINDIRAN VE KISITLAMA İLE BİRLİKTE SESSİZLİĞE BÜRÜNEN SAPANCA SAHİLİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ. TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKEN VE HAFTA SONLARI İNSAN YOĞUNLUĞUNUN OLUŞTUĞU SAHİL KISMI BOŞ KALDI.

Bin bir güzelliği içinde barındıran Sapanca havadan görüntülendi
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 17:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bin-bir-guzelligi-icinde-barindiran-sapanca-havadan-goruntulendi/35971/" title="facebook">

Doğanın bin bir güzelliğini içerisinde barındıran ve kısıtlama ile birlikte sessizliğe bürünen Sapanca Sahili havadan görüntülendi. Turistlerin ilgisini çeken ve hafta sonları insan yoğunluğunun oluştuğu sahil kısmı boş kaldı.

Yeşil ve mavinin buluştuğu Sapanca ilçesi kısıtlamalar ile boş kaldı. Yerli ve yabancı turistlerin akımına uğrayan, kısıtlamalar ile birlikte sessizliğe bürünen sahil kısmı ise havadan görüntülendi. İlçede sonbahar mevsimiyle ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar, Sapanca Gölü ile birlikte renkli manzaralar oluşturdu.



İstanbul’a da yakınlığı ile dikkat çeken ve kısıtlamanın olmadığı zamanlarda insan yoğunluğu oluşan sahil kısmı boş kaldı. Boş kalan sahilin tadını ise bölgeye gelen bazı yabancı turistler çıkarttı.

Sapanca İmar Haberleri