Bir mahalleden çıkarılan hafriyat bir başka mahallede yol yapımı için kullanılıyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 04:53

Bir mahalleden çıkarılan hafriyat bir başka mahallede yol yapımı için kullanılıyor

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN BİR MAHALLEDE BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA ÇIKAN HAFRİYAT BİR BAŞKA MAHALLENİN YOL YAPIMINDA KULLANILACAK.

Bir mahalleden çıkarılan hafriyat bir başka mahallede yol yapımı için kullanılıyor
Son Güncelleme :

28 Aralık 2020 - 14:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bir-mahalleden-cikarilan-hafriyat-bir-baska-mahallede-yol-yapimi-icin-kullaniliyor/46869/" title="facebook">

Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından bir mahallede başlatılan çalışmalar kapsamında çıkan hafriyat bir başka mahallenin yol yapımında kullanılacak.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenice Mahallesinde yeni yol açma çalışmasına devam ediyor.

Kentte konforlu ve güvenilir bir ulaşım ağı oluşturmak için çalışan ekipler, Kanlıca mahallesi TOKİ konutlarından çıkan hafriyatları değerlendirerek Yenice mahallesinde yapımına başlanan yol için kullanıyor. Zemin iyileştirme ve dolgu çalışmalarını sürdüren ekipler, hafta sonu kısıtlamasında da çalışmaların aralıksız olarak devam etti.