Büyükşehir Belediyesi, Toroslar'da asfalt çalışmalarına devam ediyor | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 11:52

Büyükşehir Belediyesi, Toroslar’da asfalt çalışmalarına devam ediyor

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENT MERKEZİNDE BAŞLATTIĞI ASFALT ÇALIŞMALARINA TOROSLAR İLÇESİ YALINAYAK MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR. ÇİFTÇİLER CADDESİNDE SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMADA İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARDA YOLU GENİŞLETEN EKİPLER, KALDIRIMLARI DA ONARIYOR.

Büyükşehir Belediyesi, Toroslar’da asfalt çalışmalarına devam ediyor
Son Güncelleme :

02 Aralık 2020 - 10:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/buyuksehir-belediyesi-toroslarda-asfalt-calismalarina-devam-ediyor/28397/" title="facebook">

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı asfalt çalışmalarına Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesinde devam ediyor. Çiftçiler Caddesinde sürdürülen çalışmada ihtiyaç duyulan noktalarda yolu genişleten ekipler, kaldırımları da onarıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, asfalt ve kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede, Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi Çiftçiler Caddesinde kapsamlı bir çalışma sürdüren ekipler, yol asfalt hazırlık çalışmalarının yanı sıra kaldırımları da onarıyor. Caddede ihtiyaç olan yerlerde yol genişletme çalışması yapan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayabilmek için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, sorunsuz bir ulaşım için muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını yönlendiriyor. Ekipler, kent genelinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yol ve yaya güvenliğini sağlamak adına kaldırımı olmayan yerleşim yerlerinin kaldırım ihtiyacını da gideriyor.