Büyükşehir'den öğretmenlere moral konseri ve ziyareti | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 16:11

Büyükşehir’den öğretmenlere moral konseri ve ziyareti

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADI. DEVAM EDEN PANDEMİ SÜRECİNDE MORAL OLMASI AÇISINDAN GENÇLİK PARKI NECİP FAZIL SALONU’NDA DEVLET SANATÇISI VE FLÜT SOLİSTİ ŞEFİKA KUTLUER BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKILARINI ANKARA YAYLI ÇALGILAR ORKESTRASI EŞLİĞİNDE ÖĞRETMENLER İÇİN SESLENDİRDİ. KONSER PROGRAMI ABB TV VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN CANLI OLARAK YAYINLANIRKEN, ANKARA ZABITASI DA OKULLARA GİDEREK ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ DA SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN ÖĞRETMENLERE SESLENEREK, “BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM” DEDİ.

Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 11:50

Büyükşehir’den öğretmenlere moral konseri ve ziyareti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü çeşitli etkinliklerle kutladı. Devam eden pandemi sürecinde moral olması açısından Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda Devlet Sanatçısı ve Flüt solisti Şefika Kutluer birbirinden güzel şarkılarını Ankara Yaylı Çalgılar Orkestrası eşliğinde öğretmenler için seslendirdi. Konser programı ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanırken, Ankara Zabıtası da okullara giderek öğretmenleri ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gün boyu özel programlara ev sahipliği yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda “Sihirli Flüt Şefika Kutluer” adlı konserle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde moral konseri düzenledi.

Başkent’te notalar konuştu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verilişinin 92. yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen konser pandemi nedeniyle ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Devlet Sanatçısı ve Flüt solisti Şefika Kutluer, Ankara Yaylı Çalgılar Orkestrası eşliğinde birbirinden güzel eserleri öğretmenler için seslendirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt COVID-19 salgını nedeniyle konsere öğretmenleri bu yıl davet edemediklerini ancak canlı yayınla evlerine konuk olduklarını belirterek, “Bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bu etkinliği öğretmenlerimiz için yaptık. Dünyaca ünlü sanatçımız Şefika Kutluer’e de çok teşekkür ediyorum” dedi. Devlet Sanatçısı ve Flüt Solisti Şefika Kutluer de adeta notaları konuşturduğu konserde, “Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçluyuz. Bugün burada kadın olarak özgürce mesleğimi icra ediyorsam onun sayesinde. Bizleri bu salonda ağırlayan Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

Ankara Zabıtası’ndan öğretmenlere sürpriz ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mamak Şehit Arslan Kulaksız İlkokulu öğretmenlerini ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.