Büyükşehirden Ortaca ATA Sanayi Sitesine içme suyu hattı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 12:25

Muğla Ortaca ATA Sanayi Sitesine İçme Suyu Hattı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÖLGENİN EN BÜYÜK SANAYİ SİTELERİNDEN BİRİ OLAN ATA SANAYİ SİTESİNİN GENİŞLEYEN VE YENİ İŞLETMELERİ AÇILDIĞI BÖLGELERİNE İÇME SUYU HATLARI YAPTI.

Muğla Ortaca ATA Sanayi Sitesine İçme Suyu Hattı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 13:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/buyuksehirden-ortaca-ata-sanayi-sitesine-icme-suyu-hatti/37737/" title="facebook">

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni şebeke hatları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ortaca İlçesinde çalışma gerçekleştiren ekipler bölgeye yeni içme suyu hattı yaptı.

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bölgenin en büyük sanayi sitelerinden biri olan ve her geçen gün büyümeye devam eden ATA sanayi sitesinde işletme sayısının artması ve özellikle Üniversite bölgesine doğru genişlemesi nedeniyle içme suyu hattı bulunmayan bölgelerde şebeke çalışması başlatıldı. 6 kişilik bir ekip ve 2 iş makinasıyla yapılan çalışmalar yaklaşık 15 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 2 ayrı sokakta yapılan içme suyu şebekesine abonelik için vatandaşların başvuruları sürerken başvuru sahiplerinin işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor.