Çaldıran Belediyesinden Sonbahar Temizliği | 16 Nisan 2024İmar Haber

17 Nisan 2024 - 01:13

Çaldıran Belediyesinden Sonbahar Temizliği

VAN’IN ÇALDIRAN BELEDİYESİ SONBAHAR TEMİZLİĞİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Çaldıran Belediyesinden Sonbahar Temizliği
Son Güncelleme :

26 Kasım 2020 - 16:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/caldiran-belediyesinden-sonbahar-temizligi/25431/" title="facebook">

Van’ın Çaldıran Belediyesi sonbahar temizliğine aralıksız devam ediyor.

Çaldıran Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan 100’e yakın yerleşim merkezinde hummalı şekilde sonbahar temizliğini sürdürüyor. Ekipler halinde 100’e yakın yerleşim biriminde sonbahar temizliğinin aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Şefik Ensari bazı açıklamalarda da bulundu.

van-caldiran-belediyesi-sonbahar-temizligi

“Belediyemiz ekipleri, sonbahar temizliğini aralıksız devam etmektedir. 100’e yakın yerleşim yerinde ekipler halinde eş zamanlı olarak temizlik çalışmalarını yürütüyoruz. Yaz sezonunda temizlik işlerimiz devam ettiği gibi kış mevsiminin yaklaşmasıyla sonbahar temizliğine de başladık. Kar yağışı öncesi biriken çöplerin temizliğine şimdiden başlamış bulunmaktayız. Karın yağmasıyla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmaları aralıksız devam edecektir. Hedefimiz ilçe merkezini ve kırsal mahallelerimizi yaşanabilir bir hale getirmektir” dedi.


Çaldıran İmar Haberleri