Can Dündar'ın Bodrum ve Çengelköy'deki Villasına El Konuldu | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 17:42

Can Dündar’ın Bodrum ve Çengelköy’deki Villasına El Konuldu

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, mahkeme tarafından sanık Can Dündar’ın menkul ve gayrimenkul mal varlıklarına ile banka hesaplarına el konulmasına karar verildi.

Can Dündar’ın Bodrum ve Çengelköy’deki Villasına El Konuldu
Son Güncelleme :

07 Ekim 2020 - 19:29

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/can-dundarin-bodrumdaki-malikanesi-ve-cengelkoydeki-villasina-el-konuldu/21550/" title="facebook">

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara Cumhuriyet Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde yer verdiği gerekçesiyle çarptırıldığı 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay’ca bozulan Can Dündar’ın yargılandığı davada, 15 günlük sürede mahkemeye gelmediği için kaçak sayılmasına karar verildi.

Mahkeme, Can Dündar’ın Ankara Çankaya’daki iki bağımsız bölümüne, Muğla Bodrum’da bulunan bir taşınmazına ve Üsküdar Çengelköy’de bulunan bir taşınmazına el konulması kararı verdi.

can-dundar-mal-varligina-neden-el-konuldu

Ayrıca Dündar’ın banka hesaplarının tespitinin yapılacağı, tespit edilen vadeli veya vadesiz hesaplarına el konulacağı belirtildi.

Bodrum İmar Haberleri