Canan - Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nde sona gelindi | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 00:18

Canan – Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde sona gelindi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN, YARDIMSEVER CANAN VE ŞÜKRAN ŞEKER’İN BAĞIŞLARIYLA FATİH MAHALLESİ’NDE YAPIMINA BAŞLADIĞI CANAN-ŞÜKRAN ŞEKER ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİM MERKEZİ’NİN İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ.

Canan – Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde sona gelindi
Son Güncelleme :

04 Aralık 2020 - 16:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/canan-sukran-seker-erken-cocukluk-egitim-merkezinde-sona-gelindi/30119/" title="facebook">

Tepebaşı Belediyesi’nin, yardımsever Canan ve Şükran Şeker’in bağışlarıyla Fatih Mahallesi’nde yapımına başladığı Canan-Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tepebaşı Belediyesi ile yardımsever Canan Şeker arasında imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanılan Canan – Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nin inşaatında son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından 2018’in Ocak ayında Ömerağa Mahallesi’nde, 2018’in Kasım ayında ise Aşağı Söğütönü Yaşam Köyü içerisinde hizmete sunulan Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri’ne bir yenisi daha ekleniyor. 20 Mayıs tarihinde yapımına başlanan ve yakın zamanda açılışa hazır hale gelecek merkezden yaklaşık 150 çocuğun faydalanması planlanırken; merkezde 4 etkinlik odası, 1 çok amaçlı salon, kış bahçesi ve açık arka bahçe gibi alanlar yer alacak.