Çankaya Belediyesinden çiçek satışı | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:12

Çankaya Belediyesinden çiçek satışı

ÇANKAYA BELEDİYESİ, PARK VE YEŞİL ALANLARINA DİKTİĞİ ÇİÇEKLERİN ÜRETİMİNİ DE KENDİ SERALARINDA VE KENDİ İŞÇİLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Çankaya Belediyesinden çiçek satışı
Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 14:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cankaya-belediyesinden-cicek-satisi/45001/" title="facebook">

Çankaya Belediyesi, park ve yeşil alanlara diktiği çiçeklerin üretimini de kendi seralarında kendi işçileriyle gerçekleştiriyor.

Çankaya’nın Uğur Mumcu Parkı’nın içinde bulunan seralarda yazlık ve kışlık olmak üzere her yıl 700 binin üzerinde çiçek üretiliyor. Çankaya Belediyesinin öz kaynaklarıyla çalışan, üreten bir belediye olduğunu ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankayalıların tek bir kuruşunu israf etmiyor, halkımızın yararına kullanıyoruz. Seralarımızda işçilerimizin alın teriyle ürettiği çiçekleri parklarımıza dikiyoruz. Dışarıdan satın almıyor, kendi imkanlarımızla halkın olanı halka kazandırıyoruz. Bu seralarımızda ürettiğimiz çiçekleri de çok yakın zamanda vatandaşlarımız için düşük ücretle satışa sunacağız. Vatandaşlarımız Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve Uğur Mumcu Parkı’nda kuracağımız satış noktalarından temin edebilecekler” dedi.