Çarşamba'da protokolden korona virüs denetimi | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 02:43

Çarşamba’da protokolden korona virüs denetimi

ÇARŞAMBA KAYMAKAMI DOÇ. DR. ŞÜKRÜ YILDIRIM VE ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, HALK PAZAR YERLERİNDE Kİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNE KATILDI

Çarşamba’da protokolden korona virüs denetimi
Son Güncelleme :

09 Aralık 2020 - 19:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/carsambada-protokolden-korona-virus-denetimi/33409/" title="facebook">

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, halk pazar yerlerinde korona virüs denetimlerine katıldı.

Çarşamba ilçesinde korona virüs ile mücadele kapsamında bulaş riski en fazla olan yerlerden birisi olan halk pazarlarında da denetimler ara vermeksizin devam ediyor. Gerçekleştirilen denetimlere zabıta ekipleri eşliğinde Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan da katıldı.

Denetimlerde hem vatandaşlar hem satıcılara bulaş riski konusunda bilgiler verilerek tedbirlere uyulması konusunda uyarılar yapıldı. Başkan Halit Doğan, “Sağlığımız ve güvenliğimiz için zorunlu kurallara gönüllü uyalım” şeklinde uyarıda bulundu.