Çöp konteynerleri virüs tehlikesine karşı ilaçlanıyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 18:04

Çöp konteynerleri virüs tehlikesine karşı ilaçlanıyor

KORONA VİRÜS İLE KENT GENELİNDE AKTİF BİR MÜCADELE SÜRDÜREN FATSA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KENT GENELİNDE 550 ADET ÇÖP KONTEYNERİNİ VİRÜS YAYMA TEHLİKESİNE KARŞI İLAÇLIYOR.

Çöp konteynerleri virüs tehlikesine karşı ilaçlanıyor
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 14:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cop-konteynerleri-virus-tehlikesine-karsi-ilaclaniyor/32184/" title="facebook">

Korona virüs ile kent genelinde aktif bir mücadele sürdüren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelinde 550 adet çöp konteynerini virüs yayma tehlikesine karşı ilaçlıyor.

Fatsa Belediyesi, korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında kent temizliği çalışmalarına çöp konteynerlerinin dezenfeksiyonunu da ekledi.

Korona virüsle mücadele çalışmalarına hız veren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri araç dezenfeksiyonu, pozitif vakalı ikametlerde ilaçlama hizmetlerinden sonra şimdi de, şehir merkezindeki mazgallarda ve kırsal bölgelerde çöp konteynerlerini kireçlemeye başladı. Önce tazyikli suyla yıkanan çöp konteynerlerine, ardından kireçleme işlemi yapılıyor. Pandemi ile mücadeleyle düzenli olarak yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor.

Kireç uygulamasının belirlenen plan doğrultusunda Fatsa’nın tüm mahallelerinde devam edeceğini söyleyen Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, vatandaşlara çöp konteynerlerinin kullanımına özen göstermeleri uyarısında bulundu. Yuva, “ Maske ve eldiven gibi atıkların da toplum sağlığı için özel konulan çöp kovalarına atılması gerekmektedir. Ekiplerimiz, şehir merkezinde 550 adet çöp konteynerini kireçliyor. Aynı şekilde yıkama ve dezenfektan çalışmalarını kırsal bölgeler olan Ilıca, Kösebucağı, Hatipli, Geyikçeli, İslamdağ, Aslancami, Bolaman ve Yalıköy Mahallelerinde de devam edecek “diye konuştu.