Darıca'da ekipler su baskınlarına karşı teyakkuzda | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 16:59

Darıca’da ekipler su baskınlarına karşı teyakkuzda

DARICA BELEDİYESİ, HAFTA SONU ETKİLİ OLAN YAĞIŞLARA KARŞI TEYAKKUZA GEÇTİ. DARICA BELEDİYESİNE BAĞLI TEMİZLİK EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE OLASI SU BASKINLARINA KARŞI YAĞMUR SUYU MAZGALLARINI TEMİZLİYOR.

Darıca’da ekipler su baskınlarına karşı teyakkuzda
Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 15:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/daricada-ekipler-su-baskinlarina-karsi-teyakkuzda/54844/" title="facebook">

Darıca Belediyesi, hafta sonu etkili olan yağışlara karşı teyakkuza geçti. Darıca Belediyesine bağlı temizlik ekipleri ilçe genelinde olası su baskınlarına karşı yağmur suyu mazgallarını temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri, ilçe genelinde bulunan yağmur suyu mazgallarını tek tek temizliyor. Hafta sonu etkili olan yağışlarda da ekipler, olası su baskınlarına karşı mazgallarda biriken çöpleri temizledi. İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını hızla sürdüren ekipler yoğun yağışlarda en büyük sorunun yerlere atılan çöpler olduğunu belirterek, vatandaşların yerlere çöp atılmaması yönünde daha duyarlı olmaları istendi.