Denizli Bozkurt İlçesi Toki Konutları 633TL Taksitle Satışta | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:00

Denizli Bozkurt İlçesi Toki Konutları 633TL Taksitle Satışta

Yurt Genelinde 100 Bin Sosyal Konut Projesi Kapsamında Konutlar Yapan TOKİ, Denizli Bozkurt’taki Konutları İçin Aylık Taksitini 633 TL Olarak Belirledi.

Denizli Bozkurt İlçesi Toki Konutları 633TL Taksitle Satışta
Son Güncelleme :

14 Kasım 2020 - 23:53

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/denizli-bozkurt-ilcesi-toki-konutlari-633tl-taksitle-satista/23126/" title="facebook">

DENİZLİ İLİ BOZKURT İLÇESİ BOZKURT MAHALLESİ 150 ADET KONUT, 1 ADET CAMİ VE 1 ADET TİCARET MERKEZİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 49 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 23 Kasım 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır.

Proje Adı: DENİZLİ İLİ BOZKURT İLÇESİ BOZKURT MAHALLESİ 150 ADET KONUT, 1 ADET CAMİ VE 1 ADET TİCARET MERKEZİ
Satışa Sunulan Konut Sayısı: 2+1 konut 49 adet
Satış Yönetimi: Açık Satış
Satıcı: Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (İdare)
Adres: Bilkent Plaza, B1 Blok, 06800, Bilkent, Ankara
İletişim İnternet: www.toki.gov.tr
İletişim telefon: 444 86 54
Satış tarihleri: 23 Kasım 2020 – 31 Aralık 2020
Satış Yapılacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube
Temerküz Şube: TC. Ziraat Bankası AŞ. Bozkurt/Denizli
• Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası aracılığıyla duyurulmaktadır. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşulları aşağıda sunulmaktadır.

toki-denizli-633tl



Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecektir. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir.

1. Proje yapı ruhsat tarihi; 20.05.2020
2. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
3. Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahiptir.
4. Konut alıcıları, peşinat miktarını Bankaya yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır. Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumunca belirlenen TÜFE ve Yİ-ÜFE oranlarından en düşük olana göre belirlenecek oranda artırılacaktır. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri hariç)
5. Peşinat ve Vade Seçenekleri: %12 peşinat bedeli için 180 ay vade,%15 peşinat bedeli için 216 ay vade,%20 peşinat bedeli için 240 ay vade
6. İlk taksit ödeme tarihi; Sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ay itibariyle başlatılacaktır.
7. İlk dönemsel artış tarihi; Ocak 2021 ayından itibaren başlatılacaktır.
8. Konutlar teslimli olarak satılmaktadır.
9. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli
sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır.
10. Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
– T.C. vatandaşı olması,
– Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
– Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
– Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
– Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5500.00 TL olması gerekmektedir.)
11. Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler:
– Başvurulan projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır projenin yer aldığı ilde ikamet ettiğini gösterir belge. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuranlar 3 (üç ) yıl ikamet ettiğini kanıtlayacak belgeyi)
– Hane halkı gelirinin en fazla net 5500.00 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
• Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.)
• Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge
– Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Belgeyi”
12. Alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.
Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecektir.
13. Konut satış bedellerine, KDV, Banka Komisyonu (BSMV ile birlikte) dâhil edilmemiştir. Bu tutarlar hak sahibi olacaklara aittir.
14. Konut tesliminden sonra ALICI, Yönetim Planı ve KMK’da öngörülen ortak giderlerden bağımsız bölüme (GAYRİMENKUL) isabet eden miktarları, toplu yapı alanındaki ortak tesislere ilişkin giderleri ve blok aidatlarını anahtar tesliminin gerçekleştiği veya teslim ihbarında belirtilen sürenin içinde bulunduğu aydan geçerli olmak üzere her ay yapı/site yönetimine ödeyecektir. Alıcı bağımsız bölümü teslim almamış olsa dahi aidat ve ortak alan giderlerini ödemekle yükümlüdür.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN : 444 86 54

Bozkurt İmar Haberleri