Denizlispor, Fenerbahçe maçına hazır | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 18:31

Denizlispor, Fenerbahçe Maçına Hazır

SÜPER LİG’İN 11. HAFTASINDA FENERBAHÇE’Yİ KONUK EDECEK OLAN YUKATEL DENİZLİSPOR, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI. YEŞİL SİYAHLI EKİP, SON ANTRENMANIN ARDINDAN TESİSLERDE KAMPA GİREREK BAŞ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI.

Denizlispor, Fenerbahçe Maçına Hazır
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 19:55

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Yukatel Denizlispor, hazırlıklarını tamamladı. Yeşil siyahlı ekip, son antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek baş saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’in 11. haftasında Yukatel Denizlispor, İstanbul ekibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Hafta başında hazırlıklara başlayan yeşil siyahlı ekip, son antrenmanını Kenan Atik idaresinde Haluk Ulusoy Tesislerinde gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan futbolcular, iki grup halinde 5’e 2 top kapma çalıştı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi. Tedavileri devam Mathieu Dossevi, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek’in yanı sıra ağrıları bulunan Tiago Lopes fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadı. Akşam saatlerinde gerçekleşen idman sonrası Denizlispor, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ali Palabıyık yönetiminde gerçekleşecek olan müsabaka 6 Aralık Pazar günü Denizli Atatürk Stadında oynanacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.